email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

WRC 3 FIA World Rally Championship (Xbox 360)
WRC 3 FIA World Rally Championship (Xbox 360)
7 490 Ft

WRC 3 FIA World Rally Championship (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
7 490 Ft
Részletek

Az autósportok nagy rajongóinak jó hír lehet, hogy idén sem maradunk hivatalos rally-feldolgozás nélkül: a World Rally Championship 3-ban feleleveníthetjük a bajnokság legnagyobb pillanatait, és kedvenc versenyzõinkkel az élre törhetünk a jól ismert pályák bármelyikén!
A hivatalos licensznek hála a játékban mind az 50 hivatalos WRC-csapat helyet kapott, és több mint 90 versenyszakaszon taposhatjuk a gázpedált kedvenc sofõrünk oldalán. A jó szektoridõkért természetesen most is alaposan meg kell küzdenünk, különben esélyünk sincs egy dobogós hely megszerzésére...
A testreszabható nehézségi szintnek hála teljesen kezdõk és profik egyaránt megtalálhatják számításaikat a játékban; a különbözõ segítségek (pl. ideális ív kijelzése, fékezés-rásegítés, automata váltó) kikapcsolásával teljesen hiteles szimulátor élményben lehet részünk!

Lehetõségek

Hivatalos WRC-licensz: Valódi csapatok, autók, és pályák sokasága vár ránk a rally világbajnokság idei feldolgozásában! Az autóversenyek szerelmesei bizony egy másodpercig sem fognak unatkozni.
Továbbfejlesztett grafika: Az új grafikai motornak hála az eddigieknél is valósághűbb élményben lehet részünk - tisztára, mintha csak egy élõ TV-közvetítést látnánk!

WRC 3 FIA World Rally Championship Xbox 360, WRC3FIAWorldRallyChampionshipXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek