email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

WWE 12 Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
2 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A népszerű WWE franchise egy izgalmas új kiadásban tér vissza a WWE '12-vel. Az új Predatory Technology játékrendszerrel a térdeid reszketni fognak, miközben úgy érzed, hogy valóban a ringben vagy az eddigi legfolyékonyabb, legdinamikusabb, legrealisztikusabb és legakciódúsabb WWE-szimulációval. Élvezd az új és továbbfejlesztett játékfunkciókat, köztük a Breaking Point alávetési rendszert, az új attribútumokat, az irányítás elrendezését, a lendületet és az állóképességet. A WWE Universe Mode 2.0 új, a játékos döntései alapján kiszámíthatatlan elemeket vezet be, hogy a játékmenet friss és hiteles maradjon.

Nézd meg kedvenc sztárjaidat, és nézd meg lenyűgöző mozdulataikat dinamikus vizuális változásokkal, köztük új animációkkal, kameraállásokkal, világítással és továbbfejlesztett rendereléssel. Teremtsd meg a végső, személyre szabott WWE-élményt a saját szupersztárod, belépőid, befejező mozdulataid, történeteid, Highlight Reels és még sok minden más fejlesztésével és testreszabásával. Fedezd fel a Road to WrestleMania módot, és ragadj el az új történetek izgalmától. A WWE szupersztárok, dívák és legendák lenyűgöző névsorából választhatsz kedvenceid közül, köztük Randy Orton, John Cena, The Miz és a debütáló Alberto Del Rio közül. Felejtsd el, amit eddig tudni véltél, és készülj fel egy olyan WWE-élményre, amilyen még nem volt.

A játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a híres WWE franchise legújabb kiadását

  • Érezd, hogy valóban a ringben vagy az eddigi legfolyékonyabb, legdinamikusabb, legautentikusabb és legakciódúsabb WWE-szimulációval az új Predatory Technology játékrendszer segítségével.

  • Élvezd az új és továbbfejlesztett funkciókat, köztük a Breaking Point alávetési rendszert, az új attribútumokat, az irányítás elrendezését, a lendületet és az állóképességet.

  • Készülj fel a WWE Universe Mode 2.0 új, a játékos döntései alapján kiszámíthatatlan elemekre.

  • Láss minden csonttörő mozdulatot lenyűgöző részletességgel a dinamikus vizuális változásoknak köszönhetően, beleértve az új animációkat, kameraállásokat, megvilágítást és a jobb renderelést is

  • Fejleszd és szabd személyre a saját szupersztárodat, belépőidet, befejező mozdulataidat, történeteidet, a Highlight Reels-t és még sok mást a személyre szabott WWE-élményért.

  • Merülj el az új történetek feszültségében a Road to WrestleMania módban

  • Válassz a WWE szupersztárok, dívák és legendák lenyűgöző névsorából, köztük RandyOrton, John Cena, The Miz és a debütáló Alberto Del Rio közül
     

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek