email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Warner Bros. Interactive Mortal Kombat (9) (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
6 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Mortal Kombat (Xbox 360)
A Mortal Kombat visszatér a legújabb résszel, mely nem közvetlen folytatása az eddigi epizódoknak, hanem az a régi alapokra helyezve hozza el az igazi Mortal Kombat élményt
Az Xbox 360 teljesítmények köszönhetõen eddig nem látott megvalósításban tárul elénk a Mortal Kombat világa, hihetetlen 3D-s karakter modellekkel és környezettel, de a klasszikus 2D-s játékmenettel.
Az új grafikai motornak köszönhetõen soha nem volt még ennyire látványos és véres egy Mortal Kombat játék sem. Szinte érzed a csont repesztést, az ütés amelyet beviszel az ellenfélnek. Sõt! Most debütál a "Röntgen mód", ugyanis mikor egy hatalmas csapást viszel be az ellenfélnek akkor a játék az ellenséges karakter csontvázát, röntgen képét, mutatja és így látható, hogy hol is fejtette ki a hatását a hatalmas csapás.

Visszatérnek a régi kivégzések, természetesen még brutálisabb kivitelben és látványban. Újra lehetõség van arra, hogy az ellenfelet leüssük a pályáról, mint anno a régi Mortal Kombat-okban. Végezz ellenfeleddel, ahogy szeretnél, de a cél, hogy minél brutálisabb, igazi Mortal Kombat-os legyen.
Lehetõségek:

A Mortal Kombat visszatér, régi játékelemeken alapozva, de a mai kornak megfelelõen,
Klasszikus Mortal Kombat pályák és karakterek újra szerepet kapnak,
Teljesen új multiplayer mód a Mortal Kombat-ban!

Mortal Kombat 9 Xbox 360, MortalKombat9Xbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek