email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Watch Dogs 2 XBOX
Watch Dogs 2 XBOX
4 990 Ft

Watch Dogs 2 XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Részletek

Új város, régi problémák

Üdvözlünk San Franciscóban! A Watch Dogs 2 PS4, PC és Xbox One verzióiban egy új főszereplő, Marcus Holloway szerepét vesszük fel. A tehetséges fiatal hackert tévesen vádolják meg egy bűncselekménnyel, amit el sem követett, ebben a tévedésben pedig nagy szerepe van a ctOS 2.0-nak, amivel a San Francisco-öböl környékét látták el.

A Chicagóban leszerepelt okosváros rendszere komoly fejlesztések után került bevezetésre a nyugati parton és még több lehetőséget ad üzemeltetőinek, hogy jogtalanul szerezzenek információkat a technológia előnyeit gyanútlanul élvező polgárokról és manipulálják őket. A technológiai jártassága mellett rendkívül akrobatikus Marcus egy csapat hackerrel társul, hogy együtt leplezzék le a ctOS visszásságait és megbuktassák azokat, akik hasznot húztak a technológiával való visszaélésekből.

Csatlakozz a legmenőbb a hackerek társaságához

Főhősünk ugyanis a világ minden táján működő DedSechez csatlakozik, akik közös erővel szállnak szembe a modern világ igazságtalanságaival. Együttes erőfeszítéseiknek hála pedig a Szilícium-völgy legnagyobb tech-cégeit is lebuktathatják, A társaság és Marcus persze az öböl környékén mindenhol tevékenykedik, beleértve San Francisco nyüzsgő belvárosát, Oakland ipari területeit, vagy éppen Marin megye természetesebb tájait.

A DedSec tagjai között találkozol majd erőszakosabb alakokkal és valódi idealistákkal is, abban viszont mindannyian egyetértenek majd, hogy a hackelés nem az igazi egy kis szórakozás nélkül. Ebben pedig valószínűleg egyetértenek majd veled azok a játékosok is, akikkel a világ felfedezése közben találkozhatsz és egy gombnyomással meghívhatsz egy kis kooperatív játékra.

Válogass a hackerek eszköztárában

A rajongók visszajelzéseire hallgatva a készítők rengeteget mélyítettek a sorozat hackelési rendszerén, így a Watch Dogs 2 Xbox One, PS4 és PC kiadásaiban még több lehetőség áll majd rendelkezésünkre, hogy kedvünkre manipuláljuk a világot magunk körül. Egyfelől minden járművet irányításunk alá vonhatunk, de ezeken kívül is sok más meghackelhető eszközt találunk majd a világban, például automata targoncákat, amikkel egy szempillantás alatt eltüntethetünk az útból egy kellemetlen helyen álló rendőrautót.

Új lehetőségeink lesznek a járókelők és más NPC-k meghackelésére is, amellett, hogy egy-egy ember figyelmét elvonhatjuk mondjuk telefonja megcsörgetésével, akár a tömegben is káoszt kelthetünk, mikor egyszerre sok ember eszközei felett vesszük át az irányítást. Marcus maga is sok új játékszer közül válogathat majd, így például egy távirányítós guruló robot mellett egy repülő drónnal is felmérheti a terepet sok más megépíthető kütyü mellett. Ezek között nem csak halálos fegyverek és robbanószerek, hanem például békésebb megoldást jelentő sokkolópisztolyok is szerepelnek, majd, így mindenki megválaszthatja majd a játékstílusához igazán illő kütyüket. A megfelelő felszereléssel akár észrevétlen fantomként, kőkemény agresszorként, vagy trükkökre és hackelésre alapozó szemfényvesztőként is játszhatsz majd.Watch Dogs 2 Xbox One, WatchDogs2XboxOne

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek