email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Zumba Fitness Join the Party Xbox 360
Zumba Fitness Join the Party Xbox 360
4 490 Ft

Zumba Fitness Join the Party Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
4 490 Ft
Részletek

Csatlakozzon a bulihoz a Zumba Fitness Join the Party-val, egy egyedülálló táncos fitneszedzéssel, amely szexi, energikus latin és nemzetközi zenére történik. Találd meg a ritmust és engedd el magad, miközben a Zumba oktatói, a rajongók által kedvelt Gina Grant, Tanya Beardsley és a Zumba megalkotója, Beto 30 gyakorlaton keresztül vezetnek, amelyek megizzasztanak, és elfeledtetik veled, hogy edzel. A Zumba Fitness for Microsoft Kinect* exkluzív zenékkel és koreográfiával ellátott Zumba Fitness for Microsoft Kinect* segítségével a képernyőn láthatod magad, és természetesen kontroller nélkül táncolhatsz egy rendkívül szórakoztató interaktív fitneszpartin, amelynek középpontjában a mozgás öröme áll.

Táncolja magát formába a Zumba segítségével

Dobd el a szokásos edzést, és hozz egy Zumba-partit a nappalidba a Zumba Fitness Xbox 360-ra. A Zumba Fitness egy olyan program, amely az országos táncalapú edzésőrületre, a Zumba-ra épül. A Zumba titka a forró nemzetközi tánclépések és a szexi latin zene párosításában rejlik, amelyek együttesen egy addiktívan szórakoztató, mégis kihívást jelentő edzéspartit hoznak létre, amely a mozgásról szól. A Zumba népszerűsége országszerte zsúfolt edzőtermeket és közösségi központokat eredményezett, de most Ön és edzés-/táncpartnerei otthon is csatlakozhatnak a bulihoz az Xbox 360 konzolon és a csatlakoztatott Kinect érzékelőn keresztül.

A játék főbb jellemzői

  • A Microsoft Kinect kontroller nélküli funkcióit kihasználva a Zumba Fitness élményét hozza el otthonodba a sikeres márkára épülő első interaktív játékban.
  • Tanulj meg és tökéletesíts kilenc különböző táncstílust: Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco és Calypso.
  • Több mint 30 zumba gyakorlatot tartalmaz - néhányat kizárólag a játékban.
  • Kövesd a képernyőn megjelenő zumbaoktató rutinját a nagyfeszültségű partihangulatban. Ahogy finomítod a lépéseket, a színpad és a buli dinamikusan új módon alakul át.
  • Támogat akár négy játékost - helyben és online -, akik csapatban, csoportosan próbáljátok megszerezni a legmagasabb edzéspontszámot, vagy egymás ellen játszhattok a Zumba Attack! módban a végső fitnesz táncversenyért.
  • Táncolj a legkülönbözőbb helyszíneken: tanuld meg az alapokat a Zumba edzőteremben, majd vidd el a bulit egy fantáziadús éjszakai klubba, egy ipari gyárba, egy felhőkarcoló tetejére és egy futurisztikus Zumbathon stadionba.
  • Tartalmazza a "Tanuld meg a lépéseket" tréninget, a kezdő, középhaladó és haladó gyakorlatokat minden tudásszintnek.
  • A megtanult tánclépéseket magaddal viheted, ha igazi Zumba órára jársz, vagy a táncparkettre a következő partidon.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek