email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

all of Duty Black Ops Xbox One Kompatibilis Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Call of Duty: Black Ops egy első személyű lövöldözős játék lopakodós és taktikai játékelemekkel, amely a játékosokat egy árnyékkatona szerepébe helyezi, aki a hidegháború korának különböző, történelmileg reprezentatív, fiktív Black Ops küldetésekben harcol. A korabeli valódi Black Ops katonák közreműködésével készült játék a hagyományos Call of Duty taktikai lövöldözős játékmenetet új játéklehetőségekkel vegyíti, amelyek célja a játékosok élményének bővítése. A további funkciók között szerepelnek a kiterjedt többjátékos lehetőségek, valamint az új járművek és robbanékony új fegyverek.

A 2009-es kasszasiker Call of Duty: Modern Warfare 2 folytatása, a Call of Duty: Black Ops új utat nyit a Call of Duty-sorozatban és általában a videojáték-iparban azzal, hogy a hidegháború nem is olyan hideg konfliktusaiba merül. A korszak valódi Black Ops katonáinak tapasztalatai által inspirált Call of Duty: Black Ops küldetései a legkülönbözőbb helyszínekre viszik a játékost, a történelmi szovjet területek hófödte hegyi erődítményeitől kezdve a vietnami háború korabeli Délkelet-Ázsia dzsungeléig és városi környezetéig. Mindvégig ügyeltek arra, hogy megőrizzék a Call of Duty stílusú harcok hagyományos lényegét, miközben új típusú játékos akciókat is bevezetnek, amelyek hozzáadnak a játékélményhez. A további funkciók közé tartoznak a kooperatív, versus és csapat alapú többjátékos lehetőségek, új járművek, mint az SR-71 Blackbird, és halálos új fegyverek, mint a robbanófejes nyílpuskák.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • A Call of Duty-sorozat hetedik része, amely a hidegháború korszakának éles tűzzel vívott konfliktusain alapul.
  • Változatos játékkörnyezet a városi légi és földi harctól kezdve a délkelet-ázsiai légi és földi harcokon át a szovjet térségben zajló hócsatáig és a dzsungelharcig.
  • A hagyományos COD és az új, első személyű karakteres forgatókönyvek keveredése, amelyet úgy terveztek, hogy megőrizze a COD játékélmény lényegét, ugyanakkor folyamatosan áramló és változatos akciót biztosítson.
  • A hidegháború korszakához kötődő új fegyver- és járműarzenál, beleértve az SR-71 Blackbirdöt és az ültetett robbanófejes nyílpuskákat.
  • Játékmódok széles skálája, beleértve az egyjátékos, a helyi többjátékos versus és az online kooperatív és többjátékos módokat.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek