email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
7 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A jól ismert anime-sorozat nem csak a tévében, de Xbox 360 konzolon is folytatódik: új szereplõk, helyszínek és látványos összecsapások egész tárháza vár a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 játékban. Ideje hát újra felöltenünk Naruto jelmezét!
A Naruto játéksorozat harmadik részében nem csak a történet folytatódik, hanem játékélmény terén is komoly elõrelépéssel számolhatunk. Ez még izgalmasabb és változatosabb harcokat, sokszínűbb küldetéseket, továbbá rengeteg jól ismert szereplõ újbóli felbukkanását eredményezi!
Az Ultimate Ninja Storm 3 ugyanis a harc mellett az egyéb tevékenységekre is nagy hangsúlyt fektet. Konoha bebarangolása során meghallgathatjuk a városlakók kisebb-nagyobb gondjait, panaszait, ha pedig segítünk nekik, garantáltan nem marad el a jutalmunk sem.  

Változatos játékmenet: Harcolj kedvenc Naruto-karaktereid oldalán, vagy segíts Konoha lakosainak némi jutalom fejében, hogy aztán új felszerelési tárgyakat vásárolhass magadnak!
Lenyügözõ grafika: Az anime látványvilágát idézõ, szemkápráztató helyek sokaságát utazhatjuk be Naruto és barátai társaságában!
Epikus fõellenség-harcok: Küzdj meg a sorozat legrettegettebb ellenfeleivel, mint a kilencfarkú róka, és mutasd meg a nagyvilágnak, hogy Te vagy a legjobb játékos!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Xbox 360, NarutoShippudenUltimateNinjaStorm3Xbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek