email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Call of Duty Infinite Warfare (Xbox One)
Call of Duty Infinite Warfare (Xbox One)
5 990 Ft

Call of Duty Infinite Warfare (Xbox One)

Raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Részletek

Bár a Call of Duty: Infinite Warfare a földi ütközetek mellett űrháborút is kínál, nem kell csillagközi utazást és idegen lényekre számítani. Az egyetlen ellenfél még mindig az ember és annak haditechnikája, így a Call of Duty alapok sem sokat változnak. Rövid, moziszerű egyszemélyes kampány és gyors multiplayer csaták jellemzik.

A világ persze teljesen új. Miután a Föld kifogyott természetes kincseiből, az emberiség összefogott, megalapította a United Nations Space Alliance-t, azaz az UNSA-t, és kirajzott a Naprendszerbe, hogy ott túrják fel a földet a különféle ásványokért. Ez persze rengeteg pénzt hozott, és ahol pénz van, ott hamarosan acsarkodás is lesz. Egy militarista csoport, a Settlement Defense Front, hogy kisajátíthassa a Naprendszer kincseit, váratlanul megtámadja a Földet.

Mi Reyest, a Retribution hadihajó kapitányát alakítjuk, aki egyben a Különleges Műveletek pilótája. Ő kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy takarítsa ki a Földről a Frontot, majd ha ezzel megvan, a Naprendszerből is irtsa ki őket.

A lendületes sztori és a többjátékos mód keretében a Föld hagyományos terepe mellett belekóstolhatunk a zéró G-s űrcsatába, megjárhatunk űrállomásokat és a Naprendszer többi bolygóját is. A multiplayerben kooperatív mód és zombik is várnak minket.Call of Duty Infinite Warfare Xbox One, CallofDutyInfiniteWarfareXboxOne

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek