email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Rocksmith 2014 Xbox 360
Rocksmith 2014 Xbox 360
3 990 Ft

Rocksmith 2014 Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Csatlakozz több mint 3 millió emberhez, akik a díjnyertes Rocksmith módszerrel tanultak meg gitározni. A Rocksmith a személyes gitártanárodddá válik, mivel figyeli, hogyan játszol, dinamikusan a tudásszintedhez igazítja a nehézséget, majd lassan újabb frázisokat és technikákat vezet be, míg végül hangról hangra játszod kedvenc dalaidat.

A játék főbb jellemzői

  • A GITÁRGYORS GITÁRTANULÁS BEVIZSGAZOTT MÓDJA Országos kutatások szerint a Rocksmith a leggyorsabb módja a gitártanulásnak*. A játékosok több mint 95%-a fejlesztette a tudását. Akár kezdő, akár tapasztalt játékos vagy, a Rocksmith gyors eredményeket ér el.*Nemzeti tanulmány a Research Media Group Inc. által.

  • ÚJJÁSZERVEZETT ÉLMÉNY Az újratervezett menük és a játékon belüli kezelőfelületek mostantól áttekinthetőek, gördülékenyek és villámgyorsak. Soha nem volt még ilyen könnyű játszani, és menet közben visszajelzést kapni a teljesítményedről.

  • TANULD MEG A KEDVENC DALOKAT Válassz több mint 50 sláger közül, az alternatív rocktól kezdve a heavy metalig és még sok más zeneszámig. Megtanulhatod játszani kedvenc dalaidat, lépésről lépésre és hangjegyről hangjegyre, útmutatókkal az út során.

  • AZ EGYSZERŰSÉGRE ÉS TÖRTÉNELEMRE FEJLESZTETT Egy új, teljesen testreszabható Riff Repeater segítségével menet közben kiválaszthatja a szekciót, a nehézséget és a sebességet. A Master Mode-ot megújítottuk, hogy a memóriából való tanulás még megközelíthetőbbé váljon.

  • GET PLUGGED IN A Rocksmith 2014 Edition kompatibilis az eredeti Rocksmith Real Tone kábellel, amely bármilyen valódi gitárt** közvetlenül csatlakoztat az Xbox 360, PS3, PC vagy Mac konzolhoz. **A gitárhoz szabványos 1/4"-os kimeneti csatlakozó szükséges.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek