email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

LEGO Batman + Pure (double pack) Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A LEGO Batman: The Video Game a LEGO Star Wars sorozat mögött álló díjnyertes csapat legújabb játéka. A játék a LEGO-ra jellemző vidámsággal és bájjal elrepít a bűnüldöző hős világába. A LEGO Batman egy teljesen eredeti történetben kelti életre az egyetlen és egyetlen Keresztes sapkás lovagot. A játékosok a Dinamikus Duó, Batman és Robin irányítását veszik át, hogy megküzdjenek Gotham City leghírhedtebb bűnözőivel, köztük Jokerrel, Pingvinnel, Macskanővel, Madárijesztővel, Killer Croc-kal és még sok mással. A bűnözők megszöktek az Arkham Asylumból, és pusztítást akarnak végezni a városban. A játékosok felfedezhetik gonosz oldalukat is, és a gonosztevők bőrébe bújva harcolhatják végig a játékot, teljesen más szemszögből tapasztalhatják meg a játékot, teljesen új bűnözői célokkal! A high-tech ruhák, kütyük és csúcstechnológiás járművek gyűjteményével a játékosok beléphetnek az egyedülálló LEGO Batman univerzumba, hogy a szuper gonosztevőket bíróság elé állítsák - vagy a gonosztevők szerepében ámokfutást rendezzenek Gotham Cityben!

A játék főbb jellemzői

  • Játssz Batman, Robin vagy több mint 12 aljas gazember bőrébe bújva -- mindezt szuper-mókás LEGO formában.

  • Sajátítsd el a különleges szuperhős-erőöltözeteket és az új mozdulatokat, valamint az egyes karakterek egyedi fegyvereit.

  • Építsd meg és vezesd a kedvenc járművek Lego-változatait, például a Batmobilt, a denevérhajót és a denevérszárnyat.

  • Testre szabhatod a karaktereket, építhetsz és alakíthatsz át játékkörnyezeteket, és kihívást jelenthetsz magadnak a többrétegű gyűjteményekkel és jutalmakkal.

  • Kétjátékosos, kooperatív játékra tervezték, ahol a játékosok egymás között játszhatnak.

A Pure egy akció sport off-road trükkös versenyjáték, amely új szintre emeli a műfajt. A Black Rock Studio által fejlesztett Pure a terepjárós versenyjátékok következő aranylemeze. A Pure szédületes, hatalmas légi ugrásokkal és látványos légi trükkökkel, fotórealisztikus, valós helyszíneken, szerte a világon, a Pure a műfajban egyedülálló, szívbemarkoló élményt nyújt. A Pure azt a pillanatot foglalja magába, amikor a bátorság felülmúlja a képességeket - ez határozza meg a terepversenyzés azon pillanatát, amikor a játékosok nyaktörő sebességet, hatalmas ugrásokat, grandiózus kilátást és igazán látványos trükköket és kombinációkat tapasztalnak, amelyek mind-mind példátlan felhőtlenséghez vezetnek.

A játék főbb jellemzői

  • Végezz több mint 75 felháborító trükköt hatalmas ugrásokon, hogy megtapasztald a Vertigo Rush élményét.

  • Minden egyes versenyző egyedi "signature trükkökkel" rendelkezik, amelyeket elő lehet adni

  • Építsd fel a Ride-odat az alapoktól kezdve

  • 16 jármű az egyjátékos és az online többjátékos módban

  • Versenyezz a világ hét legdrámaibb természeti környezetében a World Tourban

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek