email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Electronic Arts FIFA 19 (PS4)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
2 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Electronic Arts
Modell: FIFA 19 (PS4)


Leírás:

2018-ban ismét felsorakoznak a világ legjobb csapatai, hogy elhozzák nappalidba a legszorosabb mérkőzések extatikus hangulatát. Ne csak szurkolj, éld át te is a mámorító élményt, ahogy játékosként berúgod a győztes gólt!

Minden idők legnépszerűbb focis játéka, a Fifa 19 még részletesebb, lenyűgöző grafikával, lélegzetelállítóan élethű animációval és új lehetőségek és funkciók széles palettájával vár.

A gyönyörű látványvilágba a Frostbite grafikus motor lehel lelket, ráadásul a helyszínek is bővültek. Több mint 70 stadionba látogathatsz el, úgymint az LA Galaxy’s StubHub Center-be, a Huddersfield Town’s John Smith’s Stadionba és a Brighton & Hove Albion’s Amex arénába.

A fejlesztők több kisebb-nagyobb változtatással javítottak az élményen: az Ultimate Team kártyák új designt kaptak, és a csapatok ikonjai is sokkal könnyebben elkülöníthetők lettek. Emellett a játékosok mozgásán és a labdakezelés animációján is finomítottak.

A rajongók örömére a közkedvelt The Journey is folytatódik az új részben még izgalmasabb fordulatokkal és mérkőzésekkel.
Akár a széria rajongója vagy, akár most vágsz bele, azt a játékot biztosan nem fogod megunni. Játssz egyedül, barátaiddal, vagy akár az online többjátékos móddal!



FIFA 19 PS 4, FIFA19PS4, FIFA 19 (PS 4)

használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek