email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

The Sims 3 Pets Xbox 360
The Sims 3 Pets Xbox 360
4 990 Ft

The Sims 3 Pets Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Részletek

Hozz izgalmat és meglepetést Simjeid életébe a háziállatokkal! Teremtsd meg a tökéletes (vagy tökéletlen) háziállatokat a Sim-jeid számára, a vad házőrző kutyáktól a pusztító cicákig és még sok másig, miközben nemcsak a Sim-jeid kinézetét, hanem a személyiségjegyeiket is meghatározhatod. A számos új tevékenységgel és társas interakcióval közvetlenül irányíthatod Simjeid háziállatait, és új módokat fedezhetsz fel arra, hogy megzavard az életüket. Adj a Simjeidnek egy új tagot a háztartásukba, és fedezd fel az élettel való játék teljesen új módjait!

A játék főbb jellemzői

  • Légy te a háziállat - irányítsd Simed háziállatát, hogy üldözzön, ásson, birkózzon és még sok minden mást. Legyen tökéletes társ, vagy okozzon pusztítást a Simjeidnek!

  • A háziállatoknak saját tulajdonságaik vannak - Az intelligens, bátor és barátságos, a víziszonytól kezdve a víztaszító, ugrálós és tanácstalanon át a szelíd, gyors és fürge állatokig, határozd meg Simjeid háziállatainak személyiségét.

  • A háziállatok megtanulhatnak készségeket - A macskák és a kutyák megtanulhatnak vadászni, a kutyák megtanulhatják, hogy megtalálják a gyűjtőcikkeket és elhozzák Simjeidet egy randira. A karrierlehetőségek segítségével Simjeid háziállatai akár a ranglétrán is feljebb léphetnek, hogy a végső bűnözői lángelmékké váljanak.

  • Csak Xbox 360-on és PS3-on - Indulj kalandokba! Simjeid felfedezhetik a város történelmét, háziállataik segítségével kincseket szimatolhatnak, rejtélyeket fedezhetnek fel, ritka gyűjthető háziállatokat foghatnak be, és talán még szellemeket is láthatnak.

  • Kizárólag XBOX 360-on - A Kinect for Xbox 360 segítségével hangutasításokkal irányíthatod Simjeidet és háziállataikat. Mondd meg Spike-nak, hogy üljön le, küldd Billyt a mosdóba, vagy szólj Marynek, hogy készítsen reggelit.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek