email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Call of Duty Infinite Warfare (PS4)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Bár a Call of Duty: Infinite Warfare a földi ütközetek mellett űrháborút is kínál, nem kell csillagközi utazást és idegen lényekre számítani. Az egyetlen ellenfél még mindig az ember és annak haditechnikája, így a Call of Duty alapok sem sokat változnak. Rövid, moziszerű egyszemélyes kampány és gyors multiplayer csaták jellemzik.

A világ persze teljesen új. Miután a Föld kifogyott természetes kincseiből, az emberiség összefogott, megalapította a United Nations Space Alliance-t, azaz az UNSA-t, és kirajzott a Naprendszerbe, hogy ott túrják fel a földet a különféle ásványokért. Ez persze rengeteg pénzt hozott, és ahol pénz van, ott hamarosan acsarkodás is lesz. Egy militarista csoport, a Settlement Defense Front, hogy kisajátíthassa a Naprendszer kincseit, váratlanul megtámadja a Földet.

Mi Reyest, a Retribution hadihajó kapitányát alakítjuk, aki egyben a Különleges Műveletek pilótája. Ő kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy takarítsa ki a Földről a Frontot, majd ha ezzel megvan, a Naprendszerből is irtsa ki őket.

A lendületes sztori és a többjátékos mód keretében a Föld hagyományos terepe mellett belekóstolhatunk a zéró G-s űrcsatába, megjárhatunk űrállomásokat és a Naprendszer többi bolygóját is. A multiplayerben kooperatív mód és zombik is várnak minket.



Call of Duty Infinite Warfare PS 4, CallofDutyInfiniteWarfarePS4, Call of Duty Infinite Warfare (PS 4)

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek