email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Just Cause 1 & 2 Collection Doublepack Xbox 360
Just Cause 1 & 2 Collection Doublepack Xbox 360
3 990 Ft

Just Cause 1 & 2 Collection Doublepack Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

A Just Cause játékban az extravagáns Rico Rodriguez - a rendszerváltás specialistája - szerepét öltheted magadra. San Esperito szigetét tömegpusztító fegyverek felhalmozásával gyanúsítják, és a te feladatod a világbékét fenyegető veszély elhárítása. Ez a kis trópusi paradicsom hamarosan összeomlik, mivel különböző frakciók versengenek a hatalomért. Játszd ki a sziget frakcióit egymás ellen; szíts lázadást a tömegek között; vagy köss szövetséget a lázadó erőkkel és a drogkartellekkel. Fedezz fel több mint 250 000 hektárnyi hegyet, dzsungelt, tengerpartot, várost és falut. A szigetet szárazföldön, vízen és levegőben is felfedezheted -- rendelkezésedre áll a videojátékban valaha látott egyik legváltozatosabb és legizgalmasabb járműválaszték. Rengeteg küldetés mellékküldetések, bónusz küldetések és még sok más -- rengeteg akció a szigeteken A támogató csapatod, Sheldon és Kane, felderítési információkkal, mentéssel és járműelhagyásokkal látnak el téged.

A Just Cause 2 egy lenyűgöző technológiai ugrás az eredetihez képest - 2. generációs szoftvertechnológiával tervezték a valódi nagyfelbontású játékélmény érdekében. Új szintű akciójáték nyílt környezetben - Csak a Just Cause 2 kínál akciót a levegőben, a szárazföldön és a víz alatt, valamint többpontos, valós idejű járműmozgást és grapple-akciót, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy 200 lábon belül szinte bármit megragadjanak. Háromszor annyi küldetés, mint az eredetiben - Teljesen új képességek és mutatványok. A legjobb nyílt világú akció a piacon!

A játék főbb jellemzői

  • Szállj fel a levegőbe, mint egyetlen más játék sem. Tapasztald meg a teljes légi szabadságot az egyedülálló ejtőernyővel és a kettős kapaszkodóval.

  • Szabadesés, BASE-ugrás, járműszörfözés, parasail, ejtőernyőzés, grapple, csúzli, járművek közötti ugrálás, helikopterekről lógás, épületek megmászása. A lehetetlen a karnyújtásnyira van tőled.

  • A legjobb eszközöd mostantól fegyver. Tüzelj két lövést a grapple hookkal, és rögzítsd akaratlan ellenfeleket nagy sebességű járművekre, lógass fejjel lefelé épületekről, kötözz ki tárgyakat a levegőben. A lehetőségek olyan hatalmasak, mint a képzeleted.

  • Fedezd fel a szigetparadicsomot; a burjánzó városoktól kezdve a félreeső strandokon át a magas hegycsúcsokig - több mint 400 négyzetmérföldnyi személyes játszótér.

  • A több száz célt tetszőleges módon és sorrendben teljesítheted. Ha eljött az ideje egy kis szünetnek az ügynökségi ügyekből, dőlj hátra, és élvezd a Panau által kínált látnivalókat.

  • Kapd el a levegőt egy nagy sebességű dirt bike-on, száguldj át a tengeren egy motorcsónakkal, vagy lőj ki rakétákat egy harci helikopterből - több mint 100 szárazföldi, tengeri és légi jármű áll a rendelkezésedre.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek