email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Tropico 3 Xbox 360
Tropico 3 Xbox 360
3 490 Ft

Tropico 3 Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 490 Ft
Részletek

A Tropico 3-ban a játékosok az "El Presidente" szerepét veszik át, aki egy katonai puccs vezetője, aki nemrég vette át a hatalmat a Tropico Banán Köztársaság szigetországa felett. A játék szimulációs aspektusai nagy hangsúlyt fektetnek a polgári, lakossági, katonai és intézményépítésre a szigeten, valamint az erőforrás-gazdálkodásra, és a játékosnak lehetősége van eldönteni, hogy gazdaságilag hogyan segíti elő ezt a növekedést. Függetlenül attól, hogy Tropicót üdülőparadicsommá, rendőrállammá vagy modern ipari nemzetté alakítod - tetteidet mindig meg kell védened a néped előtt. A játékosok El Presidente-ként járják Tropicót, hogy megfélemlítsék politikai ellenfeleiket, populista beszédeket tartsanak, vagy csak élvezzék országuk saját karibi hangulatát.

A játék stratégiai szempontja megköveteli a játékosoktól, hogy éberen figyeljék az abszolút hatalmad veszélyeit és mellékhatásait. A saját puccsod előzményeire építve minden sarkon veszély leselkedik rád, legyenek azok a harcos forradalmárok, akik a hatalomból való kiszorításodat tervezik, vagy a szuperhatalmak, az USA és a Szovjetunió mesterkedései, akik mindketten egy engedékenyebb uralkodót szeretnének látni a stratégiailag fontos Tropicóban. A játék 15 küldetésén belül a történelem olyan eseményekkel veszi fel a fonalat, mint a kubai válság, a pápai látogatások és más tényleges, meghatározó történelmi események. A kormányzás és a meggyőzés eszközeinek megválasztása teljes mértékben a tiéd, és az egyetlen kérdés az, hogy a Tropicóról alkotott elképzelésed túléli-e, hogy szerepet játszhasson ebben a történelemben.

A játék főbb jellemzői

  • Átfogó kampány 15 különböző küldetéssel.

  • Különböző üzleti szektorok: Turizmus, kőolaj, bányászat, mezőgazdaság stb.

  • Az idővonal-szerkesztő lehetővé teszi, hogy saját fiktív történelmi eseményeket hozzon létre, vagy valósakat írjon be.

  • Avatárfunkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy El Presidente szerepében járják a szigetet, és megváltoztassák a játék menetét.

  • Politikai beszédek, rendeletek és "egyéb" befolyásolási eszközök.

  • Szerkesztési és módosítási funkciók széles skálája.

  • Küldetésgenerátor a véletlenszerű térképkészítéshez.

  • A filmszerű, rendkívül részletes grafika tökéletesen tükrözi.

  • Különféle online-funkciók, mint például a magas pontszámok vagy a más játékosokhoz tartozó szigetek meglátogatása.

  • Latin zenei hangsáv.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek