email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Electronic Arts Battlefield Bad Company 2 (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
2 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Battlefield: Bad Company 2-ben, a Bad Company csapat ismét az akció sűrűjében találja magát, ahol minden fegyvert és járművet be kell vetniük a túlélés érdekében. Az akció soha nem látott erővel bontakozik ki, bemutatva egy olyan szintű gépesített hadviselést, melyet a modern harcászati játékokban eddig még nem tapasztalhatott meg senki ezelőtt.

A "B" század havas hegytetőkön, sűrű dzsungeleken és poros falvakon küzdi át magát. Halálos fegyverek hatalmas arzenáljával és egy nagy rakás jármű segítségével a csapat elindul a küldetésére. Készen állnak robbantani, lőni, felperzselni, kiirtani és véglegesen eltörölni bármit ami az útjukba kerül. A a játék lényege a teljes megsemmisítés - akár online, akár offline -, az ellenség hamarosan megtanulja, nincs hová elbújnia.

Be kell ismernem, komoly Battlefield rajongó vagyok. Tény, hogy néhányan az irodában olyan sokat játszottak a Battlefield 1942-vel, hogy ott szinte éltek. Bevallom, nem voltam a folytatások nagy híve a Bad Company megjelenéséig. De amikor a DICE bejelentette a Bad Company 2 PC bétáját, az elsők között voltam, akik letöltötték és ebből következik hogy elsőként szenvedtem a kiadás előtti kapcsolódási gondokkal. Javultak a dolgok, miután játszottam pár kört a PC demóval. Ha ez egy jel, ismét el kell gondolkodnunk azon, hogy becuccoljunk az irodába.

Az új béta map a Port Valdez, a kikötő a Transzalaszkai Csővezeték legdélibb részénél. A ruszkik bevetik magukat hogy megszerezzék a kikötőt az amerikaiaktól, amit egyik fél sem hajlandó átengedni. A kezdeti ejtőernyős ledobástól az oroszok próbálják felkutatni az amcsi állásokat, haladnak a hóborította hegyeken és ipari területeken.

A Port Valdezben támogatott a Rush game mód, így az amerikaiaknak meg kell védeniük az állásaikat míg az oroszok respawnja elfogy. A pálya igazán pörgős, ami három hullámban bontakozik ki. Az első, amikor az oroszok a levegőből érkezek, ez nagyon izgalmas attól függetlenül melyik oldalon harcolsz. A felderítőknek már amúgy is van pár járművük a helyszínen amit az oroszok használhatnak, és egyszerűen fel lehet pattanni az egyik felfegyverzett járműre vagy az egyik kvadra és azonnal belecsapni az akcióba.

Az M-COM állások első vonala egy építkezésnél van, az amerikai védelmi vonal szélén, tehát egy koordinált támadással általában szépen előre lehet lendíteni a dolgot. A kvadok több okból nagyszerű kiegészítései a játéknak. Az első, hogy a támadó játékosok jóval könnyebben mozognak anélkül hogy túlzott fenyegetést jelentenének a védelemre. Végül is nem nagy cucc leszedni az egyiket egy jól irányzott gránáttal. Egyébként meg, gyors rejtett lehetőséget kapnak a játékosok hogy a védekezők mögé kerüljenek és hátba támadják őket, miközben azok a szemből jövő támadásokra készültek. Persze a hepehupás terepnek köszönhetően nehéz a kvadokkal bárhova eljutni anélkül hogy nyílt terepre kerülnének, szóval inkább a sebességre kell alapozni mint a lopakodásra hogy elkerüljék a veszélyt.

A második hullám a kikötőbe vezet, ahol több lehetőség van a fedezékhasználatra, és több változás érzékelteti a játék lerombolható környezetét. Úgy néz ki a dolgok hamar irányíthatatlanná válnak és a leomló fedezék szabaddá teszi a terepet a felderítőkhöz. Innen kezdve haladsz a legutolsó M-COM station felé, amit az Államok komoly vasakkal véd.

Lejátszottam pár menetet, amik úgy szakadtak félbe, a védekezők vártak a pillanatra hogy leszámoljanak támadókkal. Az egész akció egy szűk átjárón zajlott, az óceán és a hegyek közt. Jó hátteret nyújtott az akciókhoz, a rengeteg épület fedezék változatosság tette a közelharcot, az új nyílt utcák és magas dombok pedig a mesterlövészkedést. Szerencsére a támadóknak volt egy biztonságos zónájuk is, ahová behúzódhattak.

Battlefield Bad Company 2 Xbox 360, BattlefieldBadCompany2Xbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek