email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Destroy All Humans Path of The Furon Xbox One Kompatibilis Xbox 360
Destroy All Humans Path of The Furon Xbox One Kompatibilis Xbox 360
5 490 Ft

Destroy All Humans Path of The Furon Xbox One Kompatibilis Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
5 490 Ft
Részletek

A Destroy All Humans! Path of the Furon, a játékosok ott folytatják, ahol a Destroy All Humans! Big Willy Unleashed™ befejeződik, Crypto irányításával a Funked Out 1970-es években, amikor egy titokzatos új ellenség támad, és egy összeesküvést indít, amely felforgatja Crypto groove-os új életmódját, és fenyegeti a furon faj túlélését. A THQ újonnan alakult belső fejlesztőstúdiója, a Sandblast Games által fejlesztett Destroy All Humans! Path of the Furon a játékosokat a megvilágosodás és a pusztítás útjára viszi, hogy segítsen Cryptónak új erőket szerezni egy idegen kung-fu mestertől, hogy felvegye a harcot eddigi legnehezebb ellenségével.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • High Fidelity Destruction - Manipulálj vagy pusztíts el bármit a világon, létrehozva a katasztrófafilmek ihlette szintű pusztítást és káoszt.
  • Terrorizáld az embereket - Harcolj az ellenséggel az idegenek pusztító fegyverarzenáljával. Az olyan új fegyverek, mint a Vénusz Embercsapda lehetővé teszik a játékosok számára, hogy új és izgalmas módon okozzanak pusztítást.
  • Extrém manipuláció - Használd Crypto fejlett mentális képességeit, hogy bármit manipulálj a világon - hipnotizálj, bran-scan-olj és test-rabolj, vagy használj olyan új képességeket, mint a Temporal Fist (idő megállítása) és a PK Magnet.
  • UFO Redux - Tégy pusztítást a magasból a megnövelt mozgástérrel, a levegő-levegő harccal, teljesen új fegyverekkel és azzal a képességgel, hogy egyszerre több száz embert rabolhatsz el.
  • Testreszabható fejlesztések - Fejlessz minden fegyvert és képességet, és szerezz automatikus fejlesztéseket a célok teljesítésével vagy a POX Marton keresztül történő fejlesztések megvásárlásával.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek