email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Sony SingStar Ultimate Party (PS4)
Sony SingStar Ultimate Party (PS4)
3 990 Ft

Sony SingStar Ultimate Party (PS4)

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Játék leírása: Újabb epizóddal gyarapodik a Sony rendkívül népszerű SingStar-sorozata, amelynek sikere a karaoke és a videojátékok  interaktív élményének ötvözéséből  eredeztethet . A SingStar Ultimate Party ráadásul óriási újdonságokat hoz az idén 10 éves sorozat életébe, ami  minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít  a közösségi elemekre. Ennek köszönhetően egy teljesen új pontozási rendszer vár ránk, amelynek keretein belül  tapasztalati pontokat gyűjthetünk  a kihívások sikeres teljesítéséért, de némi extrát kapunk a közösségi aktivitásért is, így például abban az esetben, ha  egy barátunkat hívjuk ki  egy kis énekversenyre. A SingStar Ultimate Party-hoz ezen felül elérhető lesz egy mobilokon – iOS- és Android-rendszereken – futtatható alkalmazás, aminek köszönhetően  telefonunkat alakíthatjuk mikrofonná , sőt mi több, még saját playlisteket is összeállíthatunk a segítségével.  

  • Éld át a SingStar sajátos élményét, amelyben  a karaoke és a videojáték jellemzői ötvöződnek  egymással – a PlayStation 4-en most először!
  • Énekeld el korunk legnagyobb slágereit , és használd ki az átfogó közösségi funkciókat!
  • Az ingyenes mobilos alkalmazásnak köszönhetően mikrofonná alakíthatod telefonodat, és  saját playlisteket is összeállíthatsz  a segítségével!



SingStar Ultimate Party PS 4, SingStarUltimatePartyPS4, SingStar Ultimate Party (PS 4)

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek