email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Killing Floor Double Feature VR PS4
Killing Floor Double Feature VR PS4
5 990 Ft

Killing Floor Double Feature VR PS4

Raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Részletek

A Killing Floor: Incursion lejátszásához PlayStation VR szükséges!

A KILLING FLOOR 2 a játékosokat a kontinentális Európába repíti, ahol a Horizone Biotech félresikerült kísérlete nyomán kitört járvány gyorsan és megállíthatatlanul végigsöpört a földrészen, lényegében megbénítva az Európai Uniót.

Mindössze egy hónappal az eredeti KILLING FLOOR eseményei után a klónminták mindenhová elértek, a civilizáció pedig káoszba süllyedt; a kommunikáció összeomlott, ahogy a kormányok is, a katonai erőket pedig szisztematikusan felszámolták.

Európa lakói azonban jól ismerik az életben maradás és az önfenntartás trükkjeit, a szerencsés túlélők pedig elrejtőztek.

De nem mindenki adta fel a reményt... A civilek és zsoldosok egy csapata összefogott, hogy felvegye a harcot a járvánnyal, majd magántőkéből műveleti bázisokat hozott létre Európa-szerte. A klónpéldányok támadásait figyelemmel kísérve a játékosoknak le kell ereszkedniük a zed-fertőzött zónákba, hogy megsemmisítsék az ellenséget.

Rettentően véres - A Killing Floor 2 a mészárlásokat új szintre emeli a saját fejlesztésű, nagyteljesítményű, perzisztens vérrendszerével, amely - szó szerint friss vért és valósághűséget hoz a műfajba. A játékosok után csak úgy repkednek a belek, a lecsonkított végtagok, és a vér, ahogy átvágják magukat az ellenséges hordákon. De vigyázniuk kell! Sarokba szorítva az ellenfelek miszlikbe aprítják őket, és teljes csapatukat.

6 fős kooperatív, vagy egyfős játék — A játékosok rengeteg változatos, játszható karakter közül választhatnak, akikkel az online kooperatív harcok húsdarálójába vethetik magukat. Az egyfős módban az igazán bátrak pedig egyedül nézhetnek szembe a félresikerült kísérletek rettenetes egyedeivel.

Versus Survival játékmód - Légy te is Zed! A 12 fős PvP módban két csapat felváltva küzd az embereket és a zedeket irányítva a rövid mérkőzésekben. Az első meccsen az egyik csapat az embereket a másik pedig a zedeket irányítja, amíg az összes ember meg nem hal egy körben, vagy amíg az emberek le nem győzik a főellenfelet. A második meccsnél felcserélődnek a szerepek, a csata végén pedig mindkét csapat az általuk nyújtott teljesítmény alapján kap egy pontszámot, és a magasabb pontszámú csapat lesz a nyertes!

Félelmetes zedek - Az új ellenségek mellett a rajongók kedvencei is visszatértek, hogy kibővített és fejlettebb mesterséges intelligenciával, erőteljes támadásokkal, csapatban és együttműködve gyengítsék a játékosok party-ját, miközben a kihívás és a félelem új szintjeit ismertetik meg velük.

Különleges fegyverválaszték - A modern katonai karabélyoktól, a brutális rögtönzött fegyvereken, és klasszikus történelmi puskákon át, egészen az elborult "őrült tudós" típusú fegyverekig a Killing Floor 2 a gyilkos eszközök egyedülálló keverékét biztosítja, melyet elnézve minden játékos elégedetten csettinthet.

Kibővített perk-rendszer - Az első rész perkjeit újraértelmeztük, valamint még több perk-et vezettünk be. Mindegyik perk jelentőségteljes képesség-választásokat tesz lehetővé, amelyek tovább erősítik a különböző játékstílusokat, olyan fejlődési utat biztosítva a játékosok számára, amely nem csak kiterjedt, de jutalmakat kínáló mérföldkövekben is gazdag.

Brutális közelharc - A Killing Floor 2 teljesen újraértelmezi a közelharcot. A játékosok teljes mértékben irányíthatják az általuk végrehajtott közelharci akciókat, így pusztító, csonttörő támadásokat vihetnek be a Zedeknek.

 

Killing Floor: Incursion

Merülj el a túlélésért folytatott könyörtelen, véráztatta küzdelemben, miközben a kegyetlen Zed-hordák végigdúlják ezt a változatos virtuális világot.

Állj ellen az élőhalottak támadásainak, és vess be ellenük vadászpuskákat, pisztolyokat, fejszéket, vagy akár elesett támadóid saját végtagjait is. Küzdd át magad az elhagyatott városokban, ijesztő tanyákon és rejtélyes katakombákban játszódó öt történetközpontú fejezeten – és fedd fel, áll ténylegesen a Zedek ébredése mögött.

Történetközpontú hadjáratmód: Harcolj, hogy felfedd a kétes Horzine Corporation titkait és megtudd, hogyan lepték el a világot a könyörtelen Zedek.

„Holdout” – végtelen játékmód: Próbáld ki, mennyi ideig bírsz életben maradni a véget nem érő Zed-hordák ellen. Az ellenfeleid egyre keményebbek lesznek, de a fegyvereid és erősítéseid is bedurvulnak.

Kooperatív játék: Amikor a túlélés reménytelenné válik, vond be egyik barátodat is az akcióba hadjárat- és Holdout módban egyaránt.

 

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek