email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Borderlands 3 XBOX

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az eredeti shooter-looter visszatért csilliónyi új fegyverrel, és egy teljesen új, őrületes kalanddal! Robbantsd át magad új világokon és ellenfeleken a más-más képességekkel bíró, testreszabható négy új Vault Hunter egyikeként, és eredj a Borderlands fenegyerekei nyomába. Játssz egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz, és küzdj meg az eszement ellenfelekkel, gyűjts rengeteg zsákmányt, és mentsd meg otthonod a galaxis legkegyetlenebb szektavezéreitől!
Jellemzők

  • Egy őrületesen izgalmas utazás: Állítsd meg a fanatikus Calypso Ikreket, mielőtt egyesítenék klánjaikat és magukhoz ragadnák a galaxis legnagyobb erejét. Kizárólag te, az izgalmakra szomjazó Vault Hunter rendelkezel a legyőzésükhöz szükséges arzenállal és szövetségesekkel.

 

  • Ahány Vault Haunter annyi játékstílus: Légy a négy rendkívüli Vault Hunter egyike, melyek mindegyike egyedi képességeket, játékstílust, valamint rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Minden Vault Hunter egyedül is hatalmas pusztításra képes, de együtt megállíthatatlanok.  • Moze, a GUNNER: Mikor Moze erősítésre szorul, segítségül hívja robotját – Iron Bear – egy nagy löket plusz tűzerőért.  • Amara, a SIREN: Egy magabiztos és megbízható harcos, aki Siren képességeivel éteri öklöket tud megidézni, melyekkel pépesre zúzza ellenfeleit.  • FL4K, a BEASTMASTER: FL4K a vadászatért él, ahogy hűséges fenevadjai is, amik lesik minden parancsát. Mi a kedvelt prédájuk ? A gyanútlan banditák, azok a szerencsétlen bolondok.  • Zane, az OPERATIVE: A harctéri kütyükre specializálódott Zane rendkívül jártas a csatákba való észrevétlen beszivárgásban, káoszteremtésben, és olyan nyomtalan eltűnésben, mintha ott se lett volna.

 

  • Célozz, tölts és zsákmányolj: A hihetetlen mennyiségű fegyvernek és eszköznek köszönhetően minden küzdelem egy újabb lehetőség, hogy új felszerelést szerezz. Önműködő golyóálló pajzzsal felszerelt mordályok ? Pipa. Tűzokádó vulkánokat létrehozó puskák ? Természetesen. Saját lábat növesztő, majd szóbeli inzultusokat ordibálva az ellenfél nyomába eredő lőfegyverek ? Bizony, ez is megvan.

 

  • Egy új Borderlands: Fedezz fel Pandorán túli új világokat, melyek mindegyike egy egyedi, felfedezésre váró környezetet, és legyőzendő ellenfelek egész sorát tartogatja. Verekedd át magad a barátságtalan sivatagokon, harcolj háború szabdalta városokban, navigálj halálos mocsarakban, és járj be sok más helyszínt!

 

  • Gyors és gördülékeny kooperatív akció: Az új szintszinkronizációs rendszer kiegyenlíti a játékosok közti különbségeket. Ennek köszönhetően szintedtől vagy játékállásodtól függetlenül bárkivel, bármikor játszhatsz közösen az interneten keresztül, vagy osztott képernyőn egyaránt. Terítsetek le ellenfeleket és teljesítsetek kihívásokat csapatként, majd zsebeljétek be a nektek járó jutalmat – senki sem marad zsákmány nélkül!Borderlands 3 Xbox One, Borderlands3XboxOne

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek