email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Call of Duty Black Ops Cold War XBOX

Nincs raktáron
8 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Activision
Modell: Call of Duty Black Ops Cold War (Xbox One)


Leírás:

A legendás Black Ops sorozat visszatért a Call of Duty®: Black Ops Cold War játékkal, amelyik a rajongói favoritnak, az eredeti Call of Duty®: Black Ops játéknak a közvetlen folytatása.

A Black Ops Cold War révén az 1980-as évek hidegháborús korszakának erőszakos geopolitikai küzdelmeinek közepette találhatod magadat. Semmi sem az, aminek látszik a magával ragadó, egyjátékos küldetésben, ahol a játékosoknak történelmi személyekkel és kemény igazságokkal kell szembenézniük, amint végigverekszik magukat a világ olyan legendás helyszínein, mint amilyen Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország, a KGB központja a Szovjetunióban stb.

Kövesd az elit alakulat tagjaként a Perseus nevű baljós figurát, akinek küldetése, hogy destabilizálja a globális hatalmi viszonyokat, és ezáltal megváltoztassa a történelem folyamát. Ereszkedj a globális összeesküvés kellős közepébe a legendás karakterek (Woods, Mason és Hudson), valamint új operátorok oldalán, és állítsatok meg egy több évtizede formálódó akciót.

A küldetésen kívül a játékosok a fegyverek és felszerelések hidegháborús arzenálját hozhatják be a többjátékos és Zombies mód következő generációjába.

Üdvözöl a meredély! Üdvözöl a Call of Duty®: Black Ops Cold War.


Call of Duty Black Ops Cold War Xbox One, CallofDutyBlackOpsColdWarXboxOne

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek