email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

143.jpeg
Death Stranding Director's Cut (PS5)
18 490 Ft

Death Stranding Director's Cut (PS5)

Raktáron
18 490 Ft
Részletek
Egy izgalmas utazás az ősi jövőbe.
A szétszóródott társadalom összekapcsolásáért.
Sam-nek a kékgalléros ezermesternek kell megmentenie az emberiséget a rá leselkedő rejtélytől, a Death Standingtől, mely éppen az emberiséget írtja.
A túlvilág szörnyű teremtményei barangolnak a szétesett társadalom által meghagyott, elveszett világban. Sam küldetése mély kapcsolatot létrehozni a túlélőkkel, és ezzel remémyt adni az emberiségnek.
Teljesíts egyedi kihívásokat: Fegyverezd fel magad miközben a csomagod súlya alatt egyesítsd úra a nemzetet.
Védd meg a felszerelésed a vad banditáktól és rejtőzz el az ijesztő Beached Things lények elől... vagy nézz szembe azzal, ahogy a tőled függő embereket cserben hagyod.

Fedezd fel a világot: A Decima Engine hipperrealisztikus, a Death Standing által teljesen átalakított világot prezetál.
Megkerülhetetlen akadályok állják utadat és kényszerítenek ara, hogy más utat találj, míg a természetfeletti elemek miatt a környezet is változik.

A halállal nincs vége: Nincs klasszikus "Game over" a Death Standingben. Ha elveszted az életed egy feje tetejére állított világba kerülsz, ahonnan vissza kell találnod az élők földjére. Légy okos a küzdelemben, az ellenfél megölése itt sosem megoldás.

Segíts a többi játékosnak: Segíts más utazóknak anélkül, hogy találkoznátok az aszinkron online játékmenettel. küldj felszerelést, osztozzatok a biztonságos búvóhelyeken és kövesd a többi hírvivő útját, hogy újra egyesíthessétek a civilizációt.

A "rendezői változat" sok újdonságal érkezik. A Next Gen konzolra optimalizált grafikán kívül vadonatúj helyszínek, fegyverek és közelharci mozdulatok még élvezetesebbé teszik a játékot. Így egy még nagyobb és újdonságokkal telibb világ várja a játékosokat, amit még az előző kiadás veteránjai sem tapasztalhattak meg.
Adatok
brand
PlayStation
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek