email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

301.jpg
Farming Simulator 22 Platinum Edition (PS5)
20 190 Ft

Farming Simulator 22 Platinum Edition (PS5)

Raktáron
20 190 Ft
Részletek
Bővítsd mezőgazdasági vállalkozásodat a Silverrun-erdő vadonatúj és nyüzsgő területével – és vesd be a Volvo új gépeit és eszközeit az erdőben! Több, mint 40 új, autentikus gép különböző márkáktól, új erdészeti küldetések, gyártási láncok és játékmechanika.
Az eddigi legkiterjedtebb mezőgazdasági szimulátor!
A Farming Simulator 22 Platinum Edition kiadásával elindíthatod a mezőgazdasági vállalkozásodat a négy jellegzetes európai és amerikai terület egyikén, hogy kipróbáld magad a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás és az állattenyésztés világában. A következők állnak a rendelkezésedre: több, mint 500 autentikus gép és eszköz több, mint 100 neves mezőgazdasági gyártótól a világ minden tájáról.
A Farming Simulator 22 különféle új játékmechanikákat mutat be: Az évszakos ciklusok kihívást jelentenek az előre tervezés és a változó időjárási körülményekhez való alkalmazkodás terén. Az olyan új terményekhez, mint a szőlő és az olajbogyó, gondosan kell dolgozni szűk helyeken speciális gépekkel, és a különféle termelési láncok lehetővé teszik a mezőgazdasági birodalom felépítését.
A Platinum Expansion kiegészítővel – tegyél szert még több tartalomra!
A Platinum Edition kiadás részét képezi az amúgy is hatalmas alapjátékon kívül a vadonatúj Platinum Expansion kiegészítő: ez a Silverrun-erdőt, egy új pályát tartalmaz, az Egyesült Államok északnyugati területének erdős tájai és új lehetőségei ihlettek. Kapd elő a fajelölőket, hogy új erdészeti küldetésekre indulj, és hajókat építs a kikötőben – mivel a Silverrun-erdő tele van látnivalókkal és termelési láncokkal, amelyek a rönkök szállítása alapján alakulnak ki.
Élvezd ki a neves svéd gyártó, a Volvo új gépeinek nagy választékát, amely a Farming Simulator-sorozatbeli debütálását ünnepli, és bővítsd a flottádat a John Deere, a Komatsu, a Pfanzelt, a Koller, a Schwarzmüller, az IMPEX és sok más márka további termékeivel. Több mint 40 autentikus jármű és eszköz szerepel a kiegészítőben, hogy gazdagítsd és gyarapítsd a mezőgazdasági és erdészeti tapasztalataidat – nézz szembe a virtuális gazdálkodás kihívásaival, akár egyedül, akár barátaiddal a többrésztvevős játékban.
Több, mint 100 valódi márka – újdonság: Volvo és sok más!
Több, mint 500 autentikus jármű és eszköz
Az alapjátékot és a Platinum Expansion kiegészítőt tartalmazza
4 jellegzetes európai és amerikai környezet
Termények, állatok és fák széles választéka
Évszakos kihívások, termelési láncok, fajelölés és egyebek!
Kooperatív gazdálkodás a platformokon átívelő többrésztvevős játék révén
A ModHub ingyenes, a közösség által létrehozott tartalmakat kínál
Adatok
brand
GIANTS Software
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek