email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Grand Theft Auto V GTA V PS3

Nincs raktáron
Állapot- Használt
6 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Rockstar Games
Modell: Grand Theft Auto V (PS3)


Leírás:
A Rockstar Games és a videojáték ipar egyik legnagyobb címe végre visszatér, hogy megmutassa milyen is az igazi sandbox stílus. A Grand Theft Auto V minden idők egyik leggrandiózusabb játéka!
Térj vissza Los Santos-ba, a Grand Theft Auto V nyugati metropoliszába, ahol a modern világ magával ragad és meggyűlik a bajod a maffiával, a különböző bűnbandákkal és helyi szervezetekkel. Ám mindezek mellett a teljes szabadság részese lehetsz, hisz felfedezheted egész Los Santos-t. Ismerd meg tehát ezt a várost, járd be gyalog, vagy azzal autóval amelyikkel csak kedved tartja és ha ez nem lenne elég, újra lehetőséged lesz arra, hogy az égből is megcsodáld, hisz a Grand Theft Auto V-ben visszatérnek a repülők!

A Rockstar Games nem aprózza el a dolgot, hisz a Grand Theft Auto V hihetetlen mennyiségű tartalommal lett megtöltve. Megannyi missziót és történetet játszhatsz végig és a temérdek mellékküldetés az eddig ismert határokat feszegeti. A játékban lehetőséged lesz online multiplayerben való részvételre is, melyben a barátaiddal együtt vagy egymás ellen is játszhattok az egyjátékos kampányban megismert Los Santos-ban.

Ismerd meg a Grand Theft Auto V hatalmas, hihetetlen és élettől pezsgő világát, ahol mindig történik valami,
Közel száz jármű, rengeteg érdekes karakter és küldetés, sok-sok órányi játékidő az ami rád vár a Grand Theft Auto V-ben!

Grand Theft Auto V PS 3, GrandTheftAutoVPS3, Grand Theft Auto V (PS 3)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek