email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Halo Wars 2 XBOX
Halo Wars 2 XBOX
4 990 Ft

Halo Wars 2 XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Részletek

Ismerd meg az ellenségedet

A Halo Wars 2: Awakening the Nightmare kiegészítő új rálátást nyújt a Halo Wars sorozat történetére. Vedd át az irányítást a Banished sereg és fejlett fegyvereik fölött, és vezesd őket egy új, veszélyes ellenség, a Flood ellen vívott háborúban. Fejleszd a többszereplős arzenálodat új vezetőkkel, egységekkel és fegyverekkel.

Állítsd össze a Halo-seregedet
Építs bázisokat, készítsd elő a járműveket, fegyverezd fel a csapatokat. Vezesd őket az idegen környezetekben zajló irdatlan méretű csatákban – játssz a kampányban és a rengeteg többszereplős térképen.

Többszereplős csaták
Játssz a Halo Wars 2 játékkal a barátaiddal és az Xbox Live közösséggel összefogva vagy ellenük a 3 ellen 3 csatákban. Új egységek hatalmas tűzerővel, a harc menetét megfordító, különleges képességekkel felvértezett vezetők, valamint izgalmas többszereplős módok – ez mind rád vár a rengeteg csatatérképen.

Blitz: Instant Command
A Blitz az RTS-játékmenet új megközelítése, amely a kártyajátékok stratégiáját izgalmas harccal ötvözi. A Blitzben a lapjaid alkotják a seregedet.Halo Wars 2 Xbox One, HaloWars2XboxOne

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek