email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

237.jpg
Thymesia (XBX)
8 390 Ft

Thymesia (XBX)

Raktáron
8 390 Ft
Részletek
Az egykor virágzó Hermes királyságot a szerencsétlenség kora sújtja. Úgy tűnik a válasz a királyság összes betegségére, hogy az alkímia széles körben alkalmazott gyakorlattá vált az egész országban, a lakosok szívesen használták otthonaikban, és saját belátásuk szerint használták fel gyógyításra és teljesítményük fokozására. Amikor az alkímia ára nagyon magas lett, kísérletek történtek a használatának leállítására, de mindegyik ugyanolyan rosszul sikerült, mint az előző, és ezeknek a kísérleteknek katasztrofális következményei az egész birodalomban érezhetőek voltak. A királyság napokon belül káoszban tört ki, fertőzött szörnyek kezdtek el kóborolni a véráztatta utcákon, és minden remény elveszett a gyógyulásra.
Corvus a királyság végső reménye, Hermes sorsa az ő tollas kezében nyugszik. Az igazság mélyen el van temetve az emlékek mélyén, amelyeket Corvus a büntető világban szétszórva hagyott és csak ezeknek az elveszett emlékeknek az összegyűjtésével menthető meg a királyság. De minden alkalommal, amikor visszamerül és megpróbálja összerakni az igazságot, csak újabb titkokat talál.
Használd ki a pestist: Ragadj pestis elleni fegyvereket a szörnyű főnököktől, félelmetes ellenségektől, és használd őket halálos fegyverként. Az egyetlen módja annak, hogy túléljük az egykor virágzó királyság árnyékában leselkedő borzalmakat, ha az ellenségnek adunk a saját gyógyszeréből.
Öleld át a hollót: Válts hollóformádba csata közben, dobj tollakat tőrként, hogy megszakítsd ellenségeid támadásait, és hajts végre kivégzéseket egy raptor gyorsaságával.
Harcold meg az utat: Frissítsd és módosítsd a Corvus alapvető mozgásait és a csapásfegyvereket, építsd fel saját játékstílusodat, és készülj fel saját egyedi módon a rád váró kihívásokra.
Megbocsáthatatlan ellenségek: A pestis által megrontott és szörnyetegekké mutálódott ellenségek torzak, hihetetlenül ellenségesek, és minden lépésnél megkérdőjelezik képességeidet.
Összetört emlékek: Rakd össze Corvus múltjának darabjai, miközben visszamerülsz az emlékeibe, és próbáld feltárni a múltban rejtőző igazságot.
Adatok
brand
Team17
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek