email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Tom Clancy's Rainbow Six Siege XBOX
Tom Clancy's Rainbow Six Siege XBOX
3 990 Ft

Tom Clancy's Rainbow Six Siege XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Gyártó: Ubisoft
Modell: Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Xbox One)


Leírás:

A taktikai FPS-ek egyik legjobbjaként számon tartott Rainbow Six-sorozat legújabb epizódjában ismét megtapasztalhatjuk, hogy milyen egy speciális katonai egység tagjaként csapatban, parancsra engedelmeskedni, és egy előre meghatározott stratégia mentén együtt végrehajtani a feladatokat.

A Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-ben egy különleges katonai kommandó oldalán vehetjük fel a harcot a terroristák és veszélyes bűnözők ellen, és olyan izgalmas bevetések várnak ránk, mint például a túszmentő akciók, amiknek során csak rajtunk múlik majd, hogy milyen formában hatolunk be az épületbe, és miként semlegesítjük ellenfeleinket úgy, hogy közben egyetlen civil életet se sodorjunk veszélybe.

Természetesen az izgalmas bevetéseket nemcsak egyedül, hanem a multiplayer módnak köszönhetően akár más játékosok oldalán is átélhetjük majd, ami sokkal realisztikusabb formában vezet be minket a különleges katonai egységek mindennapjaiba.

Mindezt ráadásul elképesztően realisztikus, teljes egészében újgenerációs grafika társaságában, amihez nemcsak csodaszép látvány, hanem például valószerűen rombolható környezet is dukál, ezáltal ha tűzharcra kerül a sor, korántsem biztos, hogy egy fedezék folyamatos védelmet nyújt majd a golyók elől.

- A Rainbow Six-sorozat legújabb epizódjában ismét megtapasztalhatod, hogy milyen is egy igazi taktikai FPS!
- A játékban a filmszerű jelenetek mellett taktikázva, a csapat irányításával és összjátékával kell elfogni a bűnözőket és végrehajtani a gyakran embert próbáló feladatokat!
- A többjátékos módban valódi ellenfelek várnak rád, sőt mi több, a másik oldalt is megismerheted!


Tom Clancy s Rainbow Six Siege Xbox One, TomClancysRainbowSixSiegeXboxOne

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek