email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

429.jpg
Tour de France 23 (XBX)
16 490 Ft

Tour de France 23 (XBX)

Raktáron
16 490 Ft
Részletek
Tekerj vállvetve a legjobb kerékpárosokkal, és mutasd meg, hogyan győzhetsz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában! Versenyezz hegyi vagy sík szakaszokon, és tapasztald meg a Grande Boucle minden akcióját.

AZ ÚJ KARRIERED
Hozd létre saját kerékpárosodat, és válj profivá a Pro Leader módban. Válaszd ki szakterületed és fizikai adottságaid, majd versenyezz versenyeken, hogy frissítsd képességeid, és végül a világ legjobb kerékpárosává válj. A Tour de France 2023 és az év legnagyobb klasszikusai rád várnak, hogy a győzedelmeskedj bennük!
A Tour de France 2023-baan egy teljes kerékpáros szezonon keresztül irányíthatod a saját csapatodat a Pro Team módban. Kezdd a világranglista alján, fejleszd csapatod, és mutasd meg taktikai érzéked, hogy a legnagyobb nemzetközi versenyek szervezői felfigyeljenek rád, és meghívást kapj a legjobbak közé.
Versenyezz a közösség többi tagjával, és bizonyítsd be, hogy az elit közé tartozol a Race of the Moment világranglistán. Minden héten új kihívások várnak: nyerj versenyt a lehető leggyorsabban, szerezd meg a sárga trikót, vagy szerezd meg a lehető legtöbb pontot a hegyi szakaszon. Nem számít, hol rejlik a tehetséged, mindenkinek van esélye a ragyogásra.
JÁTSSZ A KERÉKPÁROSAID ERŐSSÉGÉRE
A versenyek valósághűbbé tétele és a Tour de France megnyeréséért folyó verseny változatosabbá tétele érdekében a Medium Mountain és Agility minősítések kerültek be. A kiválasztott kerékpárostól függően a kerékpáros viselkedése és irányítása most más. Egy olyan versenyzővel, mint Wout van Aert, könnyebb elérni a maximális sebességet, és szorosan bevenni bizonyos kanyarokat, mint Primož Roglič-cal. De légy óvatos, mert minél alacsonyabb a kerékpárosod ügyességi értéke, annál erősebb kell fognod a „kormányt”!
TŰNJ KI A TÖBBI KERÉKPÁROS KÖZÜL
Annak érdekében, hogy a Tour de France 2023 lényegét még jobban magával ragadják, idén két új nadrág került a játékba. Mostantól megtekintheted és viselheted a "szuperharcos" nadrágot és a legjobb csapat nadrágot. Bizonyítsd be, hogy megérdemled, hogy viseld ezeket a megkülönböztetéseket azzal, hogy megmutatod, milyen fantasztikus vagy!
Akárcsak a való életben, a versenyzőknek most lehetőségük van grupettóba szerveződni, hogy csendesen fejezzenek be egy szakaszt, és megtartsák erejüket a verseny hátralévő részére. A versenyzők azt is tudják, hogyan kell újra szerveződniük a reggeli kitöréshez, és így hatékonyabban tudnak több gondot okozni az üldözést vezető csapatoknak!
SIMÁBB VERSENYEK
A 2023-as Tour de France versenyen a röppályákat és az ütközéseket újra tervezték, így könnyebben navigálhatsz a pelotonon belül. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően könnyebben áthelyezheted magad, és a lehető legideálisabban készülhetsz fel a verseny hajrájára.
Az összes értékelés a versenyzők előző szezonjának eredményei alapján frissítették, hogy tükrözzék a valóságot és a profi kerékpárosok legújabb teljesítményét.
A Race of the Moment mód is frissült új kihívásokkal, versenyekkel és optimalizációkkal, amelyek még változatosabbá teszik. Vadonatúj móddal is bővült, a Downhill of the Moment-tel.

Új a Tour de France 2023-ban:
A Tour de France 2023 mind a 21 hivatalos szakasza
Frissített versenyzői és csapatértékelések
Új Medium Mountain és Agility minősítés hozzáadva
Új „grupettók” a versenyzők között
Új kihívásokkal bővült a Race of the Moment mód
Új mód bevezetve: Descent of the Moment
Megkülönböztető nadrág a "szuper harcos" és a legjobb csapat számára
Jobb versenyzői viselkedés és röppályák a valósághűbb versenyek érdekében
Frissített felszerelések és hivatalos márkák
Adatok
brand
NACON
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek