email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

UFC 2 XBOX

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Lépj a ringbe az MMA legjobbjaival

AZ EA Sports UFC 2 PS4-re és Xbox One-ra hozza el az egyik legkeményebb küzdősport összecsapásait, minden korábbinál valószerűbben. Ez nem csupán a rengeteg új animációban, a valós harcosokhoz minden részletben hasonlító karaktermodellekben és új arc- és hajmodellezésben merül ki, hanem egy újragondolt, fizikai alapú harcrendszer is érkezik, aminek hála minden küzdelem más és más lesz majd.

Az MMA legendáiból, a jelenlegi mezőny krémjéből és néhány meglepetés férfi és női harcosból 250 fős elképesztő választék állt össze, köztük az olyan ismert harcművészek, mint Ronda Rousey, Conor McGregor, Mike Tyson, vagy Bruce Lee is a nyolcszögletű harctérre lépnek. A rengeteg különböző játékmódban akár saját karaktered is létrehozhatod, sőt, a GameFace funkciónak hála a saját arcodat is adhatod játékbeli karakterednek.

Érezd minden KO erejét

Az új, fizikán alapuló rendszer az ütések hatásának megjelenítéséhez számításba veszi a küzdő felek pozícióját, mozgását és lendületét a találatok pillanatában. Így az ezt követő animációkat látva könnyedén megállapíthatod, csak egy zavaró találatot vittél be, vagy megrendítő erejű ütést. Ha pedig látod, hogy ellenfeled meginog, a következő támadással egy minden alkalommal egyedi animációval megjelenített, zsigeri élményt jelentő kiütést vihetsz be.

Az EA Sports UFC 2 Xbox One és PS4 változataiban egy új, felhasználóbarát rendszert kapott a földharc is, beleértve a dobásokat, a különböző fogásokat és földreviteleket is. Az új kezelőfelület minden helyzetben megmutatja, az analógkarral milyen mozdulatot indíthatsz el, ahogy azt is, mennyi ideig tart majd. Olvasva ellenfeled szándékát viszont kiváló lehetőséged nyílik kivédeni is a különböző fogásokat, sőt, ha elég jól időzítesz, akár át is veheted a domináns pozíciót a földharc során.

A taktikai lehetőségeidet tovább bővíti, hogy védekezés közben 360 fokban elforgathatod a fejed, kitérve egy-egy ütés elől, ami után sebezhető helyzetben találod ellenfeled. Továbbá a még precízebb blokkolásért külön gombbal védekezhetsz a magasan és alacsonyan érkező támadásokkal szemben, de persze egy elegánsabb megoldást választva hátrébb is szökkenhetsz.

A semmiből a világbajnoki címig

Az EA Sports UFC 2 minden harcművész számára tartogat egy neki való játékmódot, így a gyors kiütéseket ígérő KO mód mellett összeállíthatod saját eseményeidet, ahogy a valós UFC-meccsek eredményeire is tippelhetsz játékbeli jutalmakért, vagy lejátszhatod őket a játékban. A karriermódban a sorozat történetében most először női harcosokkal is játszhatsz, a legnagyobb sikerek eléréséhez viszont a maximumot kell kihoznod karaktered edzőtáboraiból. A UFC világbajnoki címig vezető út pedig olyan, karrieredet meghatározó pillanatokkal lesz tele, mint egy régóta húzódó rivalizálás, vagy egy-egy gigászi küzdelem.

A különböző offline módok és az online bajnokság mellett az MMA-t feldolgozó sorozatban is debütál a UFC Ultimate Team. Ebben egy ötfős csapatot állíthatsz össze, amivel négy különböző súlycsoportban kell helytállnod. Ha pedig győzelemre vezeted csapatod, kártyacsomagok ütik a markod, amikkel új technikákat taníthatsz harcművészeidnek, de különböző passzív bónuszokkal, ideiglenes és állandó statisztikanövelésekkel is fejlesztheted őket.UFC 2 Xbox One, UFC2XboxOne

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek